Hæve penge

Penge. Tilbagetrækning. Trustly. Cashback.

Opdateret over en uge siden

Betalingsløsningen varetages af Trustly. Gå ind i Rabble-appen og tryk på "Konto". Tryk derefter på den store grønne knap, hvor der står "Udbetal penge". Du bliver så guidet resten af vejen. Husk at have dit Bank-ID lige ved hånden. Pengene kommer ind på din konto inden for 2 bankdage.

Du skal være mindst 18 år for at foretage en udbetaling fra din Rabble-konto.

Sørg for, at din bank er understøttet af Trustly, før du begynder at bruge Rabble. Du finder en liste over de understøttede banker i vores brugsbetingelser.