Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerSpørgsmål og svar
Jeg genkender ikke min e-mailadresse, det ser mærkeligt ud

Forkert e-mail. Skift e-mail. Beskyttelse. AppleID. Apple.

P
Skrevet af Pär Öhman
Opdateret i denne uge

Hvis din e-mailadresse ender med "@privaterelay.appleid.com", har du oprettet din konto med Apple-ID og muligheden "Skjul min e-mail" aktiveret.

Skjul min e-mail genererer unikke, tilfældige e-mail-adresser, der automatisk videresender til din personlige indbakke. Hver adresse er unik for dig. Du kan læse og svare direkte på e-mails sendt til disse adresser, og din personlige e-mailadresse holdes privat.