Alle samlingerGuider
Sådan bruger du Rabble

Rabble. Nybegynder. Første gang. Rookie.

Opdateret over en uge siden

Velkommen til Rabble!

Start med at downloade appen i App Store eller Google Play. Herefter starter du appen og trykker på "Opret konto".

Så læs igennem og accepter vores vilkår for brug.

Herefter vælger du, hvordan du vil oprette din konto. Enten via Facebook, Apple eller via e-mail.

Du vil derefter modtage en e-mail med et aktiveringslink. Når du trykker på aktiveringslinket, bliver din konto aktiveret, og du kan begynde at bruge appen.

Inde i appen skal du trykke på "Cashback" i nederste venstre hjørne for at se, hvilke tilbud der er aktive i øjeblikket.

Hvis du ser noget, du kan lide, skal du trykke på plustegnet for at tilføje tilbuddet til din liste.

Nu kan du gå til butikken og købe det, du ønsker.

Når du er færdig med at handle, og du har modtaget din kvittering, kan du trykke på "Scan". Hvis du har modtaget en fysisk kvittering, skal du trykke på "Ok, tag billede", eller hvis du har modtaget en digital kvittering, skal du trykke på "Vælg PDF eller billede".

Når du har fotograferet/valgt din digitale kvittering, vil scanneren lede efter de tilbud, du har tilføjet din liste.

Når scanningen er færdig, vises en liste over det, vi fandt. Du kan derefter vælge at tilføje, øge antallet eller fjerne noget. Når alt er korrekt, skal du blot trykke på "Bekræft", så bliver din kvittering uploadet, og du modtager din cashback.

Håber du vil nyde det! 🤩