Alle samlingerSpørgsmål og svar
Hvorfor fik jeg kun cashback for et af produkterne?
Opdateret over en uge siden

Efter du har scannet kvitteringen, og appen ikke automatisk finder dine tilbud, kan du klikke på "Fortsæt" og derefter "Tilføj tilbud". Tilføj de tilbud, du ønsker at indløse, og klik på bekræft, og din kvittering går til manuel gennemgang, hvor vi kan godkende den for dig.

Hvis du ønsker at indløse det samme tilbud mere end én gang (forudsat at tilbuddet har flere indløsninger), kan du trykke på plustegnet på tilbuddet, inden du uploader kvitteringen.