Alle samlingerSpørgsmål og svar
Hvordan fungerer "Inviter en ven"?

Kode.

Opdateret over en uge siden

Inviter dine venner til Rabble med din personlige kode, som du finder i appen på din "Konto" under knappen "Inviter".

Din ven indtaster din personlige kode på sin konto under knappen "Indløs kode".

Både du og din ven får 10 SEK cashback, så snart din ven får deres første kvittering godkendt.

Du kan invitere op til 20 venner.

Du skal muligvis opdatere appen for at få adgang til din personlige kode.

Kun nye brugere kan inviteres og er berettiget til denne cashback.