Alle samlingerGuider
Sådan uploader du en digital kvittering

PDF-kvittering. Digital postkasse. Elektronisk kvittering. Konverter til PDF.

P
Skrevet af Pär Öhman
Opdateret over en uge siden

Der er tre måder at scanne dine kvitteringer på i Rabble-appen. Enten ved at fotografere din kvittering eller ved at uploade den digitale kvittering som billede eller som PDF.

Denne guide hjælper dig med digitale kvitteringer.

Sådan uploader du en PDF-kvittering

1. Åbn appen og gå til "Scan".

2. Tryk på "Vælg PDF eller billede".

3. Tryk på enten "Vælg PDF" eller "Vælg fra billeder".

Hvordan man downloader en PDF fra en digital postkasse

Ved at bruge en digital postkasse bliver alle dine almindelige mails digitaliseret. Uanset om du får dine kvitteringer i din e-mail eller i en app, vil processen være den samme.

iPhone

1. Åbn mailen med den ønskede kvittering.

2. Tryk på pilen i nederste højre hjørne.

3. Tryk på indstillingen "Udskriv".

4. Tryk på firkanten med en pil i øverste højre hjørne.

5. Tryk på "Gem i filer".

6. Vælg, hvor du vil gemme din PDF.

Android

1. Åbn mailen med den ønskede kvittering.

2. Tryk på printerikonet.

3. Tryk på "Gem som PDF" eller "Eksporter som PDF".

4. Vælg, hvor du vil gemme din PDF.

Konverter dine billeder til PDF-filer

iPhone

Hvis du har taget et skærmbillede af din kvittering, så start med at åbne billedet i din kamerarulle. Nederst til venstre er et symbol, der ligner en boks med en pil, der peger opad. Klik på den. Find derefter "Udskriv". Så trykker du på boksen med pilen i, som nu er oppe i højre hjørne. Herefter kan du trykke på "Gem i filer" og der kan du vælge, hvor du vil gemme filen, som nu bliver til en PDF.

Android

I kamerarullen på din telefon skal du vælge din kvittering og trykke på "Del". Download derefter billedet som PDF. Afhængigt af din smartphone-model kan du finde download-knappen under "Udskriv".

Du kan også bruge en PDF-konverteringsapp. Der er mange forskellige PDF-konverteringsapps, som du kan finde og downloade fra Google Play.

Upload et skærmbillede

Tag et skærmbillede af kvitteringen eller ordrebekræftelsen. Gå derefter ind i appen og tryk på "Scan". Tryk derefter på "Vælg PDF eller billede". Tryk derefter på "Vælg fra billeder". Vælg derefter hvilket billede du vil uploade.

Glem ikke, at alle nødvendige oplysninger skal inkluderes i skærmbilledet.