Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerSpørgsmål og svar
Et eller flere tilbud kunne ikke bekræftes, da jeg scannede kvitteringen. Hvad skal jeg gøre?
Et eller flere tilbud kunne ikke bekræftes, da jeg scannede kvitteringen. Hvad skal jeg gøre?

Granskning. Manuel gennemgang. Ikke godkendt. Kvittering nægtet.

M
Skrevet af Martin
Opdateret over en uge siden

Tilføj tilbud manuelt

Finder den automatiske scanner ikke dine tilbud, kan du i stedet tilføje dem manuelt. Efter du har scannet kvitteringen, og appen ikke automatisk finder dine tilbud, kan du klikke på "Fortsæt" og derefter "Tilføj tilbud". Tilføj de tilbud, du vil indløse, og klik på bekræft, og din kvittering går til manuel gennemgang, hvor vi kan godkende dem for dig. Hvis du vil indløse et tilbud mere end én gang på den samme kvittering, kan du trykke på plustegnet, før du indsender kvitteringen til gennemgang.

Når du har bekræftet modtagelsen, vil du herefter automatisk modtage en e-mail med resultatet af gennemgangen til din e-mail. Hvis du har push-notifikationer slået til i appen, vil du også modtage en notifikation fra anmeldelsen der.

Den manuelle gennemgang tager maksimalt 72 timer, medmindre weekenden kommer i vejen.