En tunnista sähköpostiosoitettani, se näyttää oudolta

Väärä sähköposti. Vaihda sähköposti. Suojaus. AppleID. Apple.

P
Tekijä: Pär Öhman
Päivitetty tällä viikolla

Jos sähköpostiosoitteesi päättyy "@privaterelay.appleid.com", loit tilisi Apple-ID:llä ja vaihtoehto "Piilota sähköpostini" käytössä.

Piilota sähköpostini luo ainutlaatuisia, satunnaisia ​​sähköpostiosoitteita, jotka lähetetään automaattisesti henkilökohtaiseen postilaatikkoosi. Jokainen osoite on sinulle ainutlaatuinen. Voit lukea näihin osoitteisiin lähetettyjä sähköposteja ja vastata niihin suoraan, ja henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi pidetään yksityisenä.