Kaikki kokoelmatOppaita
Kuinka käyttää Rabblea

Rabble. Aloittelija. Ensimmäinen kerta. Alokas.

Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa Rabbleen!

Aloita lataamalla sovellus App Storesta tai Google Playsta. Sitten käynnistä sovellus ja paina "Luo tili".

Lue käyttöehdot ja hyväksy ne.

Tämän jälkeen voit valita, kuinka haluat luoda tilisi. Voit luoda tilisi joko Facebookin, Applen tai sähköpostin kautta.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi aktivointilinkin. Kun painat aktivointilinkkiä, tilisi aktivoidaan ja voit aloittaa sovelluksen käytön.

Paina sovelluksen sisällä "Cashback" vasemmassa alakulmassa nähdäksesi mitkä tarjoukset ovat tällä hetkellä voimassa.

Jos näet jotain, josta pidät, napauta plusmerkkiä lisätäksesi tarjous listallesi.

Nyt voit mennä kauppaan ja ostaa mitä haluat.

Kun olet tehnyt ostokset ja olet vastaanottanut kuitin, voit painaa "Skannaa". Jos olet saanut fyysisen kuitin, paina "Ok, ota valokuva" tai jos olet saanut digitaalisen kuitin, paina "Valitse PDF tai kuva".

Kun olet kuvannut/valinnut digitaalisen kuittisi, skanneri etsii listallesi lisäämäsi tarjoukset.

Kun skannaus on valmis, näkyviin tulee luettelo löytämistämme kohteista. Voit sitten lisätä, kappalemääriä tai poistaa jotain. Kun kaikki on oikein, paina "Vahvista" jonka jälkeen kuittisi ladataan ja saat rahapalautuksen Rabble tilillesi.

Toivottavasti nautit! 🤩