Miksi kuittini hylättiin?

Kuitti. Kielletty. Hylätty.

Päivitetty yli viikko sitten

Yleisimmät syyt, miksi kuittia ei ole hyväksytty

1. Olet ottanut kuvan matkapuhelimen näytöstä tai tietokoneen näytöstä. Sovelluksen kameratoiminto on tarkoitettu vain fyysisten kuittien kuvaamiseen tai viivakoodien skannaamiseen.

2. Kuva on epäselvä. Jos kuitti on ryppyinen, voi olla hyvä yrittää litistää sitä. Yritä valokuvata kuitti suoraan ylhäältä välttääksesi väärä tarkennus.

3. Kaikki tiedot kuitissa eivät olleet mukana. Jotta voimme varmistaa, että kaikki on oikein, koko kuitissa tulee olla näkyvissä tiedot myymälästä ja kaikista tuotteista.

4. Kuitti on liian vanha. Ennen kuin otat kuvan tai lataat kuitin, sovellus kertoo, mikä kuitin enimmäisikä voi olla.

5. Olet ostanut väärän tuotteen. Ei riitä, että ostat samanlaisen tuotteen. Sen on oltava täsmälleen sama tuote, joka sisältyy tarjoukseen. Tämä pätee, vaikka se olisi samasta yrityksestä.

6. Toinen käyttäjä on jo ladannut kuitin. Samaa kuittia ei saa ladata toisen käyttäjän kanssa.

7. Olet ladannut jotain, joka ei ole kuitti. On helppo valita vahingossa väärä PDF ladattavaksi.

8. Tuote ei sisältynyt kuittiin.

9. Kuitti on taitettu. Valitettavasti kuittia ei saa taittaa. Jos kuitti on liian pitkä, saatat joutua lähettämään meille sähköpostitse selventäviä kuvia.