Miksi sain cashbackin vain yhdestä tuotteesta?
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet skannannut kuitin ja sovellus ei löydä tarjouksiasi automaattisesti, voit klikata "Jatka" ja sitten "Lisää tarjouksia". Lisää tarjoukset, jotka haluat lunastaa, ja napsauta Vahvista, niin kuitti menee manuaaliseen tarkistukseen, jossa voimme hyväksyä sen puolestasi.

Jos haluat lunastaa saman tarjouksen useammin kuin kerran (koska tarjouksessa on useita lunastuksia), voit painaa plus-merkkiä tarjouksessa ennen kuitin lataamista.