Miten "Kutsu ystävä" toimii?

Koodi.

Päivitetty yli viikko sitten

Kutsu ystäväsi Rabbleen henkilökohtaisella koodillasi, jonka löydät sovelluksen "Tili"-kohdasta "Kutsu"-painikkeen alta.

Ystäväsi syöttää henkilökohtaisen koodisi tililleen "Lunasta koodi" -painikkeen alle.

Sekä sinä että ystäväsi saat 1 € käteispalautuksen heti, kun ystäväsi saa ensimmäisen kuittinsa hyväksytyksi.

Voit kutsua jopa 20 ystävää.

Sinun on ehkä päivitettävä sovellus, jotta voit käyttää henkilökohtaista koodiasi.

Vain uusia käyttäjiä voidaan kutsua ja heillä on oikeus tähän cashbackiin.