Kaikki kokoelmatOppaita
Kuinka ladata digitaalinen kuitti

PDF kuitti. Digitaalinen postilaatikko. Sähköinen kuitti. Muunna PDF-muotoon.

P
Tekijä: Pär Öhman
Päivitetty yli viikko sitten

Rabble-sovelluksessa on kolme tapaa skannata kuitit. Joko valokuvaamalla kuittisi tai lataamalla digitaalinen kuitti kuvana tai PDF-tiedostona.

Tämä opas auttaa sinua digitaalisten kuittien kanssa.

Kuinka ladata PDF-kuitti

1. Avaa sovellus ja siirry kohtaan "Skannaus".

2. Paina "Valitse PDF tai kuva".

3. Napauta joko "Valitse PDF" tai "Valitse kuvista".

Kuinka ladata PDF-tiedosto digitaalisesta postilaatikosta

Digitaalisen postilaatikon avulla kaikki tavalliset sähköpostisi digitalisoidaan. Saitpa kuitit sähköpostiisi tai sovellukseen, prosessi on samanlainen.

iPhone

1. Avaa sähköposti halutulla kuitilla.

2. Paina oikeassa alakulmassa olevaa nuolta.

3. Paina vaihtoehtoa "Tulosta".

4. Paina neliötä nuolella oikeassa yläkulmassa.

5. Paina "Tallenna tiedostoihin".

6. Valitse, minne haluat tallentaa PDF-tiedoston.

Android

1. Avaa sähköposti halutulla kuitilla.

2. Paina tulostimen kuvaketta.

3. Paina "Tallenna PDF-muodossa" tai "Vie PDF-muodossa".

4. Valitse, minne haluat tallentaa PDF-tiedoston.

(Jos sinulla on ongelmia kuittien lataamisessa, voit aina ottaa yhteyttä digitaalisen postilaatikon tarjoajaasi ja kysyä heiltä, kuinka PDF ladataan yksikköösi.)

Muunna kuvat PDF-tiedostoiksi

On olemassa useita tapoja muuntaa kuvat PDF-tiedostoiksi.

iPhone

Jos otit kuvakaappauksen kuitistasi, aloita avaamalla kuva kameran rullasta. Vasemmassa alakulmassa on symboli, joka näyttää laatikolta, jonka nuoli osoittaa ylöspäin. Klikkaa sitä. Etsi seuraavaksi "Tulosta". Sitten painat laatikkoa, jossa on nuoli, joka on nyt oikeassa kulmassa. Sitten voit painaa "Tallenna tiedostoihin" ja siellä voit valita, minne haluat tallentaa tiedoston, josta tulee nyt PDF.

Android

Valitse puhelimesi kamerarullasta kuitti ja paina "Jaa". Lataa sitten kuva PDF-tiedostona. Älypuhelimesi mallista riippuen löydät latauspainikkeen kohdasta "Tulosta".

Voit myös käyttää PDF-muunnossovellusta. Voit etsiä ja ladata Google Playsta monia erilaisia PDF-muunnossovelluksia.

Lataa kuvakaappaus

Ota kuvakaappaus kuitista tai tilausvahvistuksesta. Siirry sitten sovellukseen ja napauta "Skannaa". Paina sitten "Valitse PDF tai kuva". Paina sitten "Valitse kuvista". Valitse sitten, minkä kuvan haluat ladata.

Älä unohda, että kaikki tarvittavat tiedot on sisällytettävä kuvakaappaukseen.