Jag blev utloggad och när jag loggade in var mina pengar borta
Jag blev utloggad och när jag loggade in var mina pengar borta

Utloggad. Inga pengar. Nytt konto.

P
Skrivet av Pär Öhman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har mest troligt råkat skapa ett nytt konto. Ifall du inte loggar in på samma sätt som du gjorde när du skapade kontot så skapas ett nytt konto. I många fall är problemet att inloggningen har skett via Apple-ID eller Facebook. I vissa fall används fel mailadress.

Kontakta oss på [email protected] om texten ovan inte hjälpte dig.