Alla samlingarGuider
Hur man använder Rabble

Rabble. Nybörjare. Första gången. Rookie.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varmt välkommen till Rabble!

Börja med att ladda ner appen på App Store eller Google Play. Därefter startar du appen och trycker på ”Skapa konto”.

Läs sedan igenom och godkänn våra användarvillkor.

Efter det väljer du på vilket sätt du vill skapa ditt konto. Antingen via Facebook, Apple eller via email.

Du får sedan ett mail med en aktiveringslänk. När du har tryckt på aktiveringslänken aktiveras ditt konto och du kan börja använda appen.

Inne i appen trycker du på ”Cashback” nere i vänstra hörnet för att se vilka erbjudanden som är aktiva för tillfället.

Om du ser något du gillar trycker du på plustecknet för att lägga till erbjudandet i din lista.

Sedan är det bara att gå till affären och inhandla det du önskar.

När du har handlat och fått ditt kvitto kan du trycka på ”Scanna”. Om du har fått ett fysiskt kvitto trycker du på ”Ok, ta foto”, eller om du har fått ett digitalt kvitto trycker du på ”Välj PDF eller bild”.

När du fotat/valt ditt digitala kvitto kommer scannern att leta efter de erbjudandena du lagt till på din lista.

När scanningen är klar kommer en lista på vad vi hittat. Du kan då välja att lägga till, öka antal eller ta bort något. När allt stämmer är det bara att trycka på ”Bekräfta” så laddas ditt kvitto upp och du får din cashback.

Hoppas att du kommer trivas! 🤩