Alla samlingarFrågor & Svar
Varför har mitt kvitto blivit nekat?

Kvitto. Nekat. Inte godkänt.

P
Skrivet av Pär Öhman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

De vanligaste anledningarna till att kvittot inte har godkänts

1. Du har fotat en mobilskärm eller datorskärm. Kamerafunktionen i appen är endast till för att fota fysiska kvitton eller för att scanna streckkoder.

2. Bilden är suddig eller otydlig. Ifall kvittot är skrynkligt kan det vara bra att försöka platta till det. Försök att fota kvittot rakt ovanifrån för att undvika att det blir fel fokus.

3. All information på kvittot kom inte med. För att vi ska kunna säkerställa att allt stämmer måste hela kvittot vara synligt med information om butik och alla produkter.

4. Kvittot är för gammalt. Innan du fotar eller laddar upp ditt kvitto står det vilken maxålder ditt kvitto får ha.

5. Du har köpt fel produkt. Det räcker inte att man köper en liknande produkt. Det måste vara exakt den produkten som innefattas av erbjudandet. Detta gäller även om det är från samma företag.

6. Kvittot har redan laddats upp av en annan användare. Det är inte tillåtet att ladda upp samma kvitto som en annan användare.

7. Du har laddat upp något som inte är ett kvitto. Det är lätt att råka ta fel när man väljer vilken PDF man ska ladda upp.

8. Produkten fanns inte med på kvittot.

9. Kvittot är vikt. Det är tyvärr inte tillåtet att vika kvittot. Ifall kvittot är för långt kan du behöva maila oss med förtydligande bilder.