Varför fick jag bara cashback för en av produkterna?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter att du skannat kvittot och appen inte automatiskt hittar dina erbjudanden kan du klicka på "Fortsätt" och sedan "Lägg till erbjudanden". Lägg till de erbjudanden du vill lösa in och klicka på bekräfta så går ditt kvitto till manuell granskning där vi kan godkänna det åt dig.

Om du vill lösa in samma erbjudande mer än en gång (förutsatt att erbjudandet har flera inlösen) kan du trycka på plustecknet på erbjudandet innan du laddar upp kvittot.