Ett eller flera erbjudanden registrerades inte från mitt kvitto, hur gör jag nu?
Ett eller flera erbjudanden registrerades inte från mitt kvitto, hur gör jag nu?

Granskas. Manuell granskning. Inte godkänt. Kvitto nekat.

M
Skrivet av Martin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till erbjudanden manuellt

Ifall den automatiska scannern inte hittar dina erbjudanden så kan du lägga till dom manuellt istället. Efter att du scannat kvittot och appen inte automatiskt hittar dina erbjudanden kan du klicka på "Fortsätt" och sedan "Lägg till erbjudanden". Lägg till de erbjudandena du vill lösa in och klicka på bekräfta, så går ert kvitto till manuell granskning där vi kan godkänna dom åt er. Om du vill lösa in ett erbjudande mer än en gång på samma kvitto kan du trycka på plus-tecknet innan du skickar in kvittot för granskning.

När du bekräftat kvittot får du sedan ett automatiskt mail med resultatet från granskningen till din mail. Om du har push-notiser påslaget i appen får du också meddelande från granskningen där.

Den manuella granskningen tar max 72 timmar om inte helgen kommer i vägen.