Ta ut penger

Penger. Uttak. Trustly. Cashback.

Oppdatert over en uke siden

Betalingsløsningen håndteres av Trustly. Gå inn i Rabble-appen og trykk på "Konto". Trykk så på den store grønne knappen som sier "Ta ut penger". Du vil da bli guidet resten av veien. Husk å ha Bank-ID:en din for hånden. Pengene kommer inn på din konto innen 2 bankdager.

Du må være minst 18 år for å gjøre et uttak fra din Rabble-konto.

Sørg for at banken din støttes av Trustly før du begynner å bruke Rabble. Du finner en liste over støttede banker i våre brukervilkår.