Jeg kjenner ikke igjen e-postadressen min, det ser rart ut

Feil email. Endre e-post. Beskyttelse. AppleID. Apple.

Skrevet av Pär Öhman
Oppdatert denne uken

Hvis e-postadressen din slutter med "@privaterelay.appleid.com" har du opprettet kontoen din med Apple-ID og alternativet "Skjul e-posten min" er aktivert.

Hide My Email genererer unike, tilfeldige e-postadresser som automatisk videresender til din personlige innboks. Hver adresse er unik for deg. Du kan lese og svare direkte på e-poster sendt til disse adressene, og din personlige e-postadresse holdes privat.