Jeg ble logget ut og når jeg logget på var pengene mine borte
Jeg ble logget ut og når jeg logget på var pengene mine borte

Logget ut. Ingen penger. Ingen midler. Ny konto.

P
Skrevet av Pär Öhman
Oppdatert over en uke siden

Du har mest sannsynlig opprettet en ny konto ved et uhell. Hvis du ikke logger på på samme måte som du gjorde da du opprettet kontoen, opprettes en ny konto. I mange tilfeller er problemet at innloggingen har skjedd gjennom Apple-ID eller Facebook. I noen tilfeller brukes feil e-postadresse.

Kontakt oss på [email protected] hvis teksten ovenfor ikke hjalp deg.