Alle samlingerGuider
Hvordan bruke Rabble

Rabble. Nybegynner. Første gang. Nybegynner.

Oppdatert over en uke siden

Velkommen til Rabble!

Start med å laste ned appen på App Store eller Google Play. Deretter starter du appen og trykker på "Opprett konto".

Les deretter gjennom og godta våre vilkår for bruk.

Etter det velger du hvordan du vil opprette kontoen din. Enten via Facebook, Apple eller via e-post.

Du vil da motta en e-post med en aktiveringslenke. Når du trykker på aktiveringslenken, aktiveres kontoen din og du kan begynne å bruke appen.

Inne i appen trykker du på "Cashback" nederst i venstre hjørne for å se hvilke tilbud som er aktive for øyeblikket.

Hvis du ser noe du liker, trykker du på plusstegnet for å legge til tilbudet i listen din.

Nå kan du gå til butikken og kjøpe det du ønsker.

Når du er ferdig med å handle og du har mottatt kvitteringen, kan du trykke "Skann". Hvis du har mottatt en fysisk kvittering, trykk "Ok, ta bilde", eller hvis du har mottatt en digital kvittering, trykk "Velg PDF eller bilde".

Når du har fotografert/valgt din digitale kvittering, vil skanneren lete etter tilbudene du har lagt til listen din.

Når skanningen er fullført, vises en liste over det vi fant. Du kan da velge å legge til, øke antallet eller fjerne noe. Når alt er riktig trykker du bare på "Bekreft" og kvitteringen din blir lastet opp og du vil motta din cashback.

Håper du vil nyte det! 🤩