Hvorfor ble kvitteringen min avvist?

Kvittering. Nektet. Avvist.

Oppdatert over en uke siden

De vanligste årsakene til at kvitteringen ikke er godkjent

1. Du har tatt et bilde av en mobilskjerm eller dataskjerm. Kamerafunksjonen i appen er kun for å ta bilder av fysiske kvitteringer eller for å skanne strekkoder.

2. Bildet er uskarpt eller uklart. Hvis kvitteringen er krøllete, kan det være greit å prøve å flate den ut. Prøv å fotografere kvitteringen direkte ovenfra for å unngå feil fokus.

3. All informasjon på kvitteringen var ikke inkludert. For at vi skal sikre at alt stemmer, må hele kvitteringen være synlig med informasjon om butikken og alle produkter.

4. Kvitteringen er for gammel. Før du tar et bilde eller laster opp kvitteringen, vil appen fortelle deg hva maksalderen på kvitteringen kan være.

5. Du har kjøpt feil produkt. Det er ikke nok å kjøpe et lignende produkt. Det må være det nøyaktige produktet som er inkludert i tilbudet. Dette gjelder selv om det er fra samme firma.

6. Kvitteringen er allerede lastet opp av en annen bruker. Det er ikke tillatt å laste opp samme kvittering som en annen bruker.

7. Du har lastet opp noe som ikke er en kvittering. Det er lett å ved et uhell velge feil PDF å laste opp.

8. Produktet var ikke inkludert på kvitteringen.

9. Kvitteringen er brettet. Dessverre er det ikke tillatt å brette kvitteringen. Hvis kvitteringen er for lang, må du kanskje sende oss en e-post med oppklarende bilder.