Gå til hovedinnhold
Alle samlingerSpørsmål og svar
Hvorfor fikk jeg bare cashback for ett av produktene?
P
Skrevet av Pär Öhman
Oppdatert over en uke siden

Etter at du har skannet kvitteringen og appen ikke automatisk finner tilbudene dine, kan du klikke på "Fortsett" og deretter "Legg til tilbud". Legg til tilbudene du ønsker å løse inn og klikk på bekreft, så går kvitteringen din til manuell gjennomgang hvor vi kan godkjenne den for deg.

Hvis du ønsker å løse inn samme tilbud mer enn én gang (gitt at tilbudet har flere innløsninger), kan du trykke på plusstegnet på tilbudet før du laster opp kvitteringen.