Hvordan fungerer "Inviter en venn"?

Kode.

Oppdatert over en uke siden

Inviter vennene dine til Rabble med din personlige kode som du finner i appen på "Konto" under "Inviter"-knappen.

Din venn skriver inn din personlige kode på kontoen sin under "Løs inn kode"-knappen.

Både du og vennen din får 10 NOK cashback så snart vennen din får sin første kvittering godkjent.

Du kan invitere opptil 20 venner.

Du må kanskje oppdatere appen for å få tilgang til din personlige kode.

Bare nye brukere kan inviteres og har rett til denne cashback.