Gå til hovedinnhold
Alle samlingerSpørsmål og svar
Ett eller flere tilbud kunne ikke verifiseres da jeg skannet. Hva må jeg gjøre?
Ett eller flere tilbud kunne ikke verifiseres da jeg skannet. Hva må jeg gjøre?

Granskning. Manuell gjennomgang. Ikke godkjent. Kvittering nektet.

M
Skrevet av Martin
Oppdatert over en uke siden

Legg til tilbud manuelt

Hvis den automatiske skanneren ikke finner tilbudene dine, kan du legge dem til manuelt i stedet. Etter at du har skannet kvitteringen og appen ikke automatisk finner tilbudene dine, kan du klikke "Fortsett" og deretter "Legg til tilbud". Legg til tilbudene du ønsker å løse inn og klikk på bekreft, så går kvitteringen til manuell gjennomgang hvor vi kan godkjenne dem for deg. Hvis du ønsker å løse inn et tilbud mer enn én gang på samme kvittering, kan du trykke på plusstegnet før du sender inn kvitteringen til vurdering.

Når du har bekreftet mottaket, vil du da motta en automatisk e-post med resultatet av gjennomgangen til din e-post. Hvis du har push-varsler slått på i appen, vil du også motta et varsel fra anmeldelsen der.

Den manuelle gjennomgangen tar maksimalt 72 timer med mindre helgen står i veien.